Härlig dag!

Vilken härlig dag!!! : )
Idag har det varit riktigt sommarvarmt. Matte och husse har fixat ute i trädgården och jag har lekt med min fotboll, vilat och badat i vattenspridaren med mina lillmattar och deras kompisar. Det var härligt! Dagen/ kvällen avslutades med en runda  tillsammans med mina hundkompisar Basti, Mac och Miller. Nu är jag trött.
Sov gott! / Bozze

Kommentarer
Postat av: Pappa Teo

Ååå vad härligt med vattenspridare! Det är så skojjigt med barnen som hoppar omkring och tjuter av skratt. Förstår att du har det härligt sonen min.

Kramar från pappa Teo

2009-06-01 @ 14:16:40
URL: http://www.teotheboxer.se
Postat av: Ester

Hej brorsan!Vet Du att Isa och Kjell har fått en ny kull efter vår moster och farfar!? Valparna verkar vara våra dubbelgångare! Det blev 8 valpar, 5 tikar och 3 hanar.Vet Du vad!? Jag fick ett superstort oxben av min husse idag! Har Du provat på ett riktigt oxben, direkt från en köttaffär eller slakteri?

Stor kram, Ester

(jag lovar att hojta, om vi är i närheten av Skåne!)

2009-06-04 @ 16:46:42
URL: http://sweetester.blogg.se/
Postat av: Bozze

Hej Ester!

Ja jag har sett de fina valparna. Min matte har varit inne flera ggr varje dag för att kolla om de kommit.: )

Hon sitter och tänker tillbaka då vi var så små och blir nästan lite rörd. Min minsta lill matte Tilda tyckte att vi skulle skaffa tre boxrar till så att de har varsin i familjen....; )Jag har inte smakat oxben direkt från slaktaren utan bara vanliga märgben. Det är mums!Kram Bozze

2009-06-05 @ 09:59:27
URL: http://bozzeboxer.blogg.se/
Postat av: Ester

Hej!

Jodå, det skulle väl vara roligt med tre boxrar till! Fastän det skulle nog bli lite jobbigt för husse och matte tror jag...! ;)

Kram, Ester

2009-06-05 @ 18:12:38
URL: http://sweetester.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0