Fästingar

Nu har de hemska fästingarna vaknat till liv här i söder. För några dagar sedan hade både jag och lillmatte några som kröp på oss. Som tur är hann matte ta dem innan de satte sig. Därför köpte matte ett fästinghalsband till mig. Vi får hoppas att det inte ska bli några biverkningar utav det och att det håller fästingarna borta. Det är ju bekämpningsmedel i det, men med tanke på de hemska sjukdomar som fästingarna kan ge ville matte och husse inte chansa.

Imorgon är det Fredag igen och det ska bli skönt, för då är alla i flocken lediga : ). På Lördag ska jag, matte och husse åka till skogen för att spåra med valpkursen, det ska bli jättekul.


Bozze

                          

Dexter, Ozzy och spabad........

Vaknade imorse och det var dimmigt och kallt. Begav oss som planerat till brukshundklubben för att titta på DM i  bla agility  och lydnad. Hade ju även bestämt träff med min kullbror Dexter. Det var verkligen roligt att få se honom. Han såg ut som jag, fast litelite mörkrödare och så var han lite mindre änn mig. Jag var nog lite högre och lite grövre. Ozzy var oxå med och vi fick se hur duktig han är på agility. Vi fick låna Dexter en stund medans Ozzy tävlade och det var så mysigt att matte och husse nästan ville ta Dexter med sig hem........men tror inte att Åsa, Dexters matte blivit så glad då ;).

När Åsa och Ozzy tävlat färdigt gick vi 3 hundar + mattar och husse bort på en äng för att släppas fria för en stunds bus. Jag och Ozzy (och våra mattar) uppmärksammade inte diket med vatten och gegga en bit bort och....*PLUMS * så hade både jag och Ozzy druttat i. Ojojoj, matte hann tänka både det ena och det andra innan jag kom upp.  Fast både jag och Ozzy tog oss upp ganska obekymrat. Glad för det var matte, som inte gillade tanken på att bada spabad där ute vid ängen. Hm, lustigt jag tyckte att det var riktigt härligt...

Sedan blev det till att hoppa in i buren i bilen och bege sig hemmåt.....för en dusch.......

Nu är jag trött och tänker sova ett bra tag.

Kram Bozze


Dexter till vänster i täcke


Min bror och jag


Dexter och jag (Bozze)


Åsa och Ozzy in action


Ozzy i bakgrunden. Jag i full fart, Dexter tyvärr ur bild.....


Mmmmm, det härliga spabadet som jag och Ozzy hoppade ner i.......
Boxerbus

Hej och Glad påsk!!!

Lediga dagar med familjen och härligt väder. Toppen!

Igår var vi på Boxerbus som boxerklubben, södraområdet ordnade. Jättetrevligt! Det blev Boxerrace, staffettävling, tipspromenad och korvgrillning. Träffade jättemånga Boxrar med mattar och hussar. Jättekul! Träffade bla Åsa som har min kullbror Dexter. Tyvärr var Dexter hemma eftersom hon och Ozzy skulle vidare för att tävla i agility. Men vi syns på Söndag då det är DM och då skulle Dexter få följa med. Oj vad vi ska busa då. ;)


Ozzy
Vinnaren i tävlingen Boxerrace


Jag och en tik, 9 månader gammal.


Sen blir man trött.......

RSS 2.0