Härlig dag!

Vilken härlig dag!!! : )
Idag har det varit riktigt sommarvarmt. Matte och husse har fixat ute i trädgården och jag har lekt med min fotboll, vilat och badat i vattenspridaren med mina lillmattar och deras kompisar. Det var härligt! Dagen/ kvällen avslutades med en runda  tillsammans med mina hundkompisar Basti, Mac och Miller. Nu är jag trött.
Sov gott! / Bozze

Om mig, Bozze......6 & 1/2 månad

* Det bästa jag vet är barn, jag älskar dem över allt annat.

* Jag är kvällstrött, matte och husse får dra ut mig på kvällen för att jag ska kissa innan det är dags att sova för natten. Då   suckar jag ljudligt.......

*En ögontjänare som ligger i matte och husses säng när de inte är hemma och jag inte tror att de ser det.........
(får inte vara isängen*fniss*)

*Pinnar är roliga, gärna bära på dem hela rundan........

*jag är lycklig när jag får vara med familjen (flocken).

*Jag tycker om att träna på brukshundklubben.

*Jag älskar att leka "kurragömma" med barnen, helst i skogen....

*inomhus är jag väldigt lugn och sover mest......utomhus är det fullt ös.

*Jag ÄR världens bästa och snällaste hund, (tycker iallafall min flock.) ; )

/ Bozze6 månader

Hejsan!
Tiden flyger fram och i Lördags (16/5) blev jag 6 månader gammal. Börjar bli stora killen ju.....; )
Vägde och mätte mig igår och vågen stannade på 19,1kg och jag mätte 54-55cm i mankhöjd. Är ganska hög och "ranglig" just nu. Men jag rör ju mig mycket.....

Idag är vädret riktigt dåligt, regnigt och grått, jag sover mycket idag men det kan vara skönt ibland. Matte får dra på sig regnkläderna sedan och trotsa vädret. 

På Lördag är det avslutning på valpkursen, sedan blir det sommaruppehåll innan allmännlydnaden börjar. Dessvärre är kursen på vardagkvällar och då jobbar ju matte oftast......hoppas att det går att lösa.....både matte och jag tycker ju att det är så kul. Men annars får vi träna själva tillsammans med mattes "hundvänner". Matte har ju haft hundar förr så det ska nog gå bra ändå : ). Synd att det inte finns någon kurs på förmiddagen. Nåväl vi får fixa det på egen hand tillsammans med vänner om det inte går att lösa. 

Kram Bozze


BILDER KOMMER!!!!!

Längesedan jag skrev.....

Hej på er!!! : -)

Jag har varit jättedålig på att blogga på sista tiden men det har varit så mycket annat i vägen. Matte  har varit sjuk en vecka och så har det varit så fint väder och då har vi mest varit ute. Idag är det dock ganska trist väder.
Jag och matte ska snart gå ut en runda....kanske blir det skogen?

På Lördag är det dags för valpkurs igen. Då ska vi åka in till stan för att miljöträna. Inget jag är speciellt orolig för, jag har varit där flera gånger redan och det har gått jättebra. Det ska bli kul med valpkurs igen, eftersom matte jobbade i Lördags kunde jag inte vara med. Sen tror jag att det bara är en eller två gånger till och sedan är valpkursen slut. Det är nog det sociala som har gett mig mest, dvs att träffa andra hundar och framförallt i min egen ålder. Matte har ju gått på valpkurs förrut men tycker ändå att det är jättekul att vara med.

Imorgon måste matte jobba dagtid eftersom hon har ett viktigt möte, men då ska husse vara hemma och jobba hemifrån. Det är bra att jag sällan behöver vara ensam. Men vi försöker att träna lite iallafall eftersom det ändå är viktigt att jag kan vara ensam en liten stund......för tyvärr får ju inte hundar följa med överallt..... *suck*

Min snälla "mormor" och "morfar" (mattes föräldrar) är oxå snälla och ställer upp och passar mig då det behövs. Det är tur att vi har dem. TACK! Till sommaren ska jag bo två dagar och 2 nätter hos dem då min flock åker på semester. Det blir nog lite semester för mig oxå. Jag tycker så mycket om "mormor" och "morfar" och känner mig väldigt hemma där.

Kramar Bozze

RSS 2.0