TRÖTTER

Oj, vad matte var trött imorse då hon för första gången på länge skulle jobba dagtid.....Hennes klocka ringde flera gånger, utan att hon gick upp! Husse var ledig med mig och lillmattarna, så de kunde ju ligga och dra sig ett tag till. Efter ett tag tyckte jag att det fick vara nog och gick fram och buffade på henne för att väcka liv i henne. Det var effektivt! 
 För det mesta brukar det vara Husses klocka som ringer först och därför blir det han som vaknar med dessa mysiga kramar/buffningar. Jag kan sova länge också, tex på helgen, men på vardagar när klockan ringer hjälper jag gärna till med "väckningen" : D. Det är jättemysigt att vakna så tycker matte och husse!

Men om kvällarna då är det  JAG som är trött!!! Oftast går jag in i sovrummet och lägger mig innan matte och husse....sedan får de TJATA och TJATA för att få mig till att gå ut och kissa.... ; )
Med andra ord är jag riktigt kvällstrött!
Jul och bilder

Hej på er! : D

Fick en annonym kommentar här för ett tag sedan......att det var dåligt uppdaterat ; ) Kan bara hålla med!
Det var länge sedan jag skrev.

Jag har iallafall haft en härlig jul tillsammans med min flock och deras släkt. Vi var hemma hos "mormor och morfar" och firade julafton. Jag måste varit snäll för jag fick många julklappar av tomten (som jag fö tyckte var en konstig filur). Han smög runt huset och bankade på fönstret och det gillade inte jag .....morrade och skällde, men sedan berättade matte att han var snäll, så då gick det bra.
På Nyårsafton var vi hemma och hade gäster. Fyrverkerierna var inga problem- Skönt!

Många härliga hundrundor har det blivit bla med kompisen Basti. Vädret har varit fantastiskt och Bastis duktiga matte har fotograferat. Titta och njut! Bilderna är tagna under tre olika dagar.

(Vill att ni frågar innan ni tar några bilder härifrån)

Mvh BozZeRSS 2.0