"Mormor"

VOV på er

Har ni lika grått och trist väder som vi har? Det är inte alls särskilt kul att gå ut, men matte försöker att "tvinga" ut mig ändå. Det är väl bara att vänja sig och förhopningsvis blir det väl snart bättre väder. Lagom tills jag kan gå lite längre rundor kanske?

Igår blev jag avmaskad, inte för att jag hade mask (bläää), men för att det tydligen skall göras vid den här tidpunkten. Matte blanda det med maten så de var inget jag märkte ändå.
Vad har jag annars att rapportera? Jo, jag har ju provat att vara ensam de ca 10 minuter det har tagit för matte att hämta lillmatte på skolan, som ligger bara några hus bort. Det har gått jättebra, för att vara ärlig märkte jag nog inte änns att matte var borta. Jag sov! Matte har ju ändå tränat genom att gå ut med sopor, hämta post och annat, så att dörren öppnas och stängs är inte så lustigt.

Bilen har jag ju börjat bli riktigt van vid nu, eftersom jag åker med husse varje morgon. Husse flexar och börjar inte föränn matte slutar jobba på morgonen. Så ska de göra tills jag är tillräckligt trygg för att vara ensam 1 timme på morgonen.
Tur att matte och husse kan göra så. På måndag kommer "mormor" eller mattes mamma och är hos mig en stund när både husse och matte behöver jobba.

Tack för att du ställer upp "mormor"! Vad mysigt vi ska ha det då. dessutom syns vi ju på Lördag! =)

Vi hörs kanske lite senare idag! KRAM Bozze
 Man kan inte sätta sig på golvet, utan att jag kommer och kryper upp i knäet. Visst borde alla ha en trubbig boxernos att pussa på! ;-)

Kommentarer
Postat av: Anna

Åh, en liten boll full i kärlek! :pVi ska backa med ensamhetsträningen här hemma...

Har ju turen att Tora inte behöver vara ensam nåt egentligen, men då har det heller inte blivit så regelbunden träning antagligen!

Trodde det gick bättre än vad det gjorde faktikst... men videokameran rättade mig ;p

Så hädanefter kommer jag helt plötsligt ha MÅNGA ytte pytte små ärenden ner för trapporna ;pKram!

2009-01-22 @ 11:06:28
URL: http://odjurenochanna.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0